14:41 13.10.2020

"Нова пошта" створила власну епідеміологічну службу

2 хв читати

Група компаній "Нова пошта" створила власну "Службу попередження епідемій та санітарно-епідеміологічного контролю".

Як повідомляється в прес-релізі компанії у вівторок, в складі служби - вісім лікарів-епідеміологів й один фахівець з епідеміології (фельдшер), які перебувають у регіональних підрозділах компанії в Києві, Полтаві, Хмельницькому, Львові, Одесі та Запоріжжі. Основним завданням служби є профілактика поширення інфекційних захворювань.

"Нам вкрай важливо, щоб наші клієнти і працівники були у безпеці. Ми запроваджуємо нову культуру поведінки задля безпеки. Щоб впровадити цю культуру ми будемо системно навчати менеджмент та працівників фронт-лайну, вдосконалювати процедури безпеки. Як показав час, заходи безпеки актуальні й через півроку після початку епідемії. Саме тому компанія прийняла рішення, що вони назавжди залишаться частиною стандартів "Нової пошти", - коментує СЕО "Нової пошти" Олександр Бульба.

Служба увійшла в дирекцію з охорони праці та цивільного захисту "Нової пошти". Її очолила лікар-епідеміолог Ірина Кобилевская.

У компанії зазначили, що служба продовжить роботу і після завершення в Україні епідемії коронавірусу, Зокрема, своєчасно реагуватиме і вживатиме заходів щодо запобігання поширенню інших інфекційних захворювань.

Заснована в 2001 році ГК "Нова пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії нараховує понад 6 тис. відділень у всій країні.

"Нова пошта" надає клієнтам повний спектр логістичних і пов'язаних із ними послуг. До групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова пошта", "НП Логістик", "Пост Фінанс" (система Forpost) і "Нова пошта Глобал".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА