21:40 28.10.2020

Аукціон з продажу Лужанського спиртзаводу не відбувся, Бершадський придбали за стартовою ціною

2 хв читати
Аукціон з продажу Лужанського спиртзаводу не відбувся, Бершадський придбали за стартовою ціною

Бершадський спиртовий завод ДП "Укрспирт" (Вінницька обл.) на аукціоні в середу придбало ТОВ "Аква Солар Інвест" (Одеса) за стартовою ціною - 19,81 млн грн, свідчать підсумки аукціону на сайті "ProZorro.Продажі".

Згідно з даними "ProZorro.Продажі", заявку на участь подала одна компанія.

Бершадський спиртзавод розташований у Вінницькій області: Бершадський р-н, м.Бершадь, вул.Чкалова, 1. Добова потужність виробництва спирту - 2,8 тис. дал. Рік заснування - 1851, модернізації - 2018 рік. Виробництво на об'єкті тимчасово призупинено.

Згідно Єдиного держреєстра юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевим бенефіціаром ТОВ "Аква Солар Інвест" є Фелікс Луцький. Компанія спеціалізується на купівлі та продажу нерухомого майна.

Крім того, за інформацією на сайті "ProZorro.Продажі", аукціон з продажу Лужанського спиртзаводу не відбувся. Його стартова ціна становила 17,32 млн грн. Об'єкт розташований в Чернівецькій області: Кіцманський р-н, смт Лужани, вул. Центральна, 53. Добова потужність виробництва - 3 тис. дал. Тип продукції, що виробляється - технічні рідини (розчинники). Рік заснування – 1910, модернізації - 2019 рік. Виробництво на об'єкті тимчасово призупинено.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський 11 грудня 2019 року підписав закон про скасування з 1 липня 2020 року державної монополії на виробництво спирту, прийнятий Верховною Радою 3 грудня 2019 року.

Дебютний аукціон з приватизації першого об'єкта ДП "Укрспирт" - Немирівського спиртзаводу (Вінницька обл.) відбувся 15 жовтня. Завод був проданий ТОВ "ЛВН Лімітед", акціонерам Nemiroff, за 55,08 млн грн, що на 5 млн грн вище за стартову ціну. Компанія-переможець була єдиною, яка подала заявку на участь в аукціоні.

Фонд держмайна України очікує залучити близько 2 млрд грн від приватизації спиртових заводів ДП "Укрспирт" і концерну "Укрспирт".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА