13:35 10.11.2020

"Нова пошта" додала можливість автоматичної плати за посилку

2 хв читати

Група компаній "Нова пошта" запустила можливість скористатися послугою безконтактного автоматичного списання грошей за посилку, зазначається в повідомленні компанії у вівторок.

Суть послуги в тому, що під час отримання посилок у відділеннях оплата з картки клієнта здійснюється автоматично - відразу після того, як він оглянув і висловив готовність забрати посилку.

Роботу сервісу забезпечує фінансова компанія "Пост Фінанс", яка є частиною групи компаній "Нова пошта".

"Під час карантину запит на онлайн-платежі зріс у рази, ми й самі всіляко стимулювали людей переходити в онлайн: упроваджували нові можливості оплат у застосунку й на сайті, передбачили можливість заплатити за третіх осіб. За допомогою нової опції мобільного застосунку ми ще раз промотуємо безконтактні методи оплати, показуючи, що це не лише безпечно, а і швидко, зручно та вигідно", - зазначає СЕО "Пост Фінанс" Андрій Кривошапко.

Послуга може бути підключена за ініціативою покупця в особистому кабінеті або мобільному застосунку "Нова пошта". Обов'язкова умова - попередньо необхідно прив'язати банківську картку до застосунку "Нова пошта" й обрати її як основну для списань. Якщо карток кілька, треба зазначити, з якої з них кошти списуватимуться за умовчанням.

Після огляду посилки у відділенні достатньо повідомити про обраний спосіб оплати операторові "Нової пошти".

"Для гарантування додаткової безпеки проведення оплати, якщо сума за товар перевищує 500 грн, то перед списанням коштів клієнт отримає SMS із кодом, яким необхідно підтвердити платіж", - зазначається в повідомленні оператора.

У компанії очікують, що заощаджені секунди часу в сумі допоможуть прискорити процес видачі посилок і знизити навантаження у відділеннях.

Крім того, безконтактні методи оплати допомагають гарантувати безпеку одержувача, обмежуючи зайвий фізичний контакт і передбачаючи швидку й безпечну взаємодію.

У компанії наголошують, що решта способів оплати залишаються дійсними: можна платити і готівкою, і за допомогою картки або онлайн у застосунку.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА