12:42 20.11.2020

"Укроборонпром" хоче чесних, відкритих і публічних правил гри - в. о. гендиректора

2 хв читати
"Укроборонпром" хоче чесних, відкритих і публічних правил гри - в. о. гендиректора

У Державному концерні "Укроборонпром" виступають за існування Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, але проти втручання у власну діяльність.

"Ми за системний підхід, ми проти ручного управління. Ми хочемо сказати, що 36% ми займаємо в загальному обсязі державного оборонного замовлення. Реформа "Укроборонпрому" не дорівнює реформі всього оборонно-промислового комплексу, ми її частина", - сказав в. о. генерального директора Ігор Фоменко на брифінгу в п'ятницю.

За його словами, останні кілька тижнів на адресу держконцерну здійснювалася інформполітика чорного піару зі звинуваченнями в порушенні закону та непрофесіоналізмі.

"Ми не дозволимо нікому нас ображати та принижувати. Ніхто краще нас не знає тих процесів, які відбуваються на підприємствах "Укроборонпрому", - наголосив в. о. гендиректора.

Фоменко зазначив, що керівництво держконцерну виступає за існування Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, оскільки цей орган є дуже важливим для країни та низки інших підприємств галузі.

"Ми за те, щоб був орган, який визначає політику у сфері ОПК... Але ми проти втручання в нашу діяльність, ми знаємо краще, що та як має відбуватися", - наголосив він.

В. о. гендиректора додав, що держконцерн хоче "чесних, відкритих і публічних правил гри, щоб нас розуміли і приймали як надійних і гідних партнерів, що відповідають за якість".

Як повідомлялося, раніше у відкритому зверненні держконцерн заявив, що Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості (Мінстратегпром) усупереч законодавству і стандартам управління держвласністю з першого дня роботи втручається в діяльність державного концерну "Укроборонпром" у вигляді усних доручень і численних настанов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА