15:41 23.11.2020

Понад 30% всіх медикаментів замовляють жителі сіл та селищ міського типу - "Нова пошта"

2 хв читати
Понад 30% всіх медикаментів замовляють жителі сіл та селищ міського типу - "Нова пошта"

 Понад 30% всіх медикаментів, які доставляє група компаній "Нова пошта", замовляють жителі сіл та селищ міського типу.

Як повідомила прес-служба "Нової пошти" у понеділок, з моменту запуску послуги компанія доставила вже 400 тис. посилок із медикаментами та супутніми товарами. При цьому обсяги доставки ліків клієнтам, які проживають у сільській місцевості, продовжують зростати: якщо в серпні компанія доставляла до сіл 20% всіх посилок із медикаментами, то вже у листопаді ця частка зросла до 32%.

"Цього року ми продовжили фокусуватися на розширенні своєї мережі в селах, і зростання попиту на доставку ліків у сільській місцевості лише підтверджує правильність нашого рішення. Ще на початку карантину ми заручилися партнерством найбільших онлайн-аптек, що пропонують нашим клієнтам широкий вибір ліків, медичних товарів, вітамінів тощо. Адже в період пандемії набагато безпечніше замовити медикаменти в інтернеті, вибравши пропозицію з оптимальною ціною та отримати посилку поруч із будинком, ніж їхати за ними в райцентр", - наводить прес-служба слова СЕО "Нової пошти" Олександра Бульби.

Компанія зазначає, що замовити доставку можна двома способами: у відділення або кур'єром додому. Однак із початком сезону вірусно-респіраторних захворювань клієнти все частіше віддають перевагу адресній доставці: у листопаді 27% всіх замовлень ліків доставляли кур'єри.

Найбільший попит, за даними компанії, доставка медикаментів має у жителів Київської, Харківської, Донецької, Дніпропетровської та Одеської областей.

"Нова пошта" запустила послугу доставки ліків у квітні 2020 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА