09:45 18.12.2020

"Укрзалізниця" тестує доступ до Sweet.TV у швидкісних поїздах Київ-Славське

1 хв читати
"Укрзалізниця" тестує доступ до Sweet.TV у швидкісних поїздах Київ-Славське

 "Укрзалізниця" в п'ятницю в тестовому режимі запустила доступ до онлайн-кінотеатру української ОТТ-платформи Sweet.TV у поїздах категорії "Інтерсіті" за маршрутом Київ-Пасажирський - Славське, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" керівник з комунікацій і клієнтського маркетингу пасажирського напрямку АТ "Укрзалізниця" (УЗ) Олександр Шевченко.

За його словами, послуга наразі доступна за маршрутом Київ-Пасажирський - Славське, із наступного тижня планується запуск в усіх поїздах категорії "Інтерсіті".

До нового року послуга буде безоплатною, у подальшому за неї може стягуватися плата, розмір якої наразі ще обговорюють.

Нині до перегляду доступні 240 фільмів українською мовою - їхню кількість планується розширити, зокрема за рахунок додавання фільмів мовою оригіналу.

Як повідомлялося, в листопаді Мінцифри та Фонд розвитку українського кіно спільно з онлайн-кінотеатром sweet.tv та командою We_Challenge запустили Cinema Challenge Hackathon із призовим фондом $50 тис.

Sweet.TV український онлайн-кінотеатр, ОТТ-платформа з доступом до українського національного та преміального HD-телебачення, а також рейтингових світових кінострічок. На платформі доступні 227 телеканалів, а також контент у 4К.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА