11:50 25.01.2021

Мінстратегпром запустив офіційний сайт

1 хв читати
Мінстратегпром запустив офіційний сайт

 Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України запустило власний офіційний веб-сайт у режимі тестової експлуатації, йдеться в повідомленні прес-служби Мінстратегпрому, поширеному в понеділок.

Сайт mspu.gov.ua розпочав роботу 25 січня і призначений для інформування громадськості та журналістів про діяльність відомства.

"Сайт сприятиме прозорості роботи міністерства, розширить можливості доступу громадян до публічної інформації та слугуватиме майданчиком для зворотного зв'язку", - наведено в повідомленні слова державного секретаря Мінстратегпрому Ігора Яковлєва.

Сайт інтегрований з "Урядовим порталом", сайтами міністерств, служб, агентств, держінспекцій і місцевих органів влади.

Раніше відділ взаємодії зі ЗМІ, зв'язків із громадськістю та медіааналізу Мінстратегпрому поширював інформацію через офіційні Facebook-сторінки віце-прем'єр-міністра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського та Мінстратегпрому.

"Ці сторінки як канали поширення інформації підтримуватимуться і надалі", - наголошують у відомстві.

Для створення сайту Мінстратегпрому використано платформу, розроблену на замовлення Секретаріату Кабінету Міністрів, - ресурс має уніфіковані для держорганів структуру і функціональні можливості.

Як повідомлялося, 21 січня 2021 року Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні в четвер звільнив заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостівого.

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України було створено 22 липня 2020 року. До сфери його відповідальності входить розвиток стратегічних галузей України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА