17:43 03.02.2021

Novus відкрив перший супермаркет на місці Billa після ребрендингу

2 хв читати
Novus відкрив перший супермаркет на місці Billa після ребрендингу

 Мережа Novus 2 лютого відкрила перший супермаркет після ребрендингу торгової точки мережі Billa на вул. Маршала Конєва, 10/1 у Голосіївському районі Києва.

"У 2021 році заплановано провести повний ребрендинг, а це 35 магазинів. Сьогодні ми зробили важливий перший крок, інтегрувавши наші цінності (...) у перший ребрендований супермаркет. Крім вивіски, докорінно змінилося наповнення, підхід до роботи, принципи", - наведено у прес-релізі Novus слова генерального директора мережі Billa Олексія Панасенка, який раніше обіймав посаду операційного директора Novus.

В оновленому супермаркеті діє послуга онлайн-замовлення. Крім того, покупцям пропонується безкоштовно замінити картки лояльності.

Як повідомлялося, 1 грудня компанія Consul Trade House UAB, власник ТОВ "Новус Україна", повідомила про завершення операції з Rewe International AGо щодо придбання 100-відсоткової частки у статутному капіталі підприємства з іноземними інвестиціями (ПІІ) "Білла-Україна" і розпочала роботу над злиттям компаній.

Антимонопольний комітет України у жовтні 2020 року надав дозвіл компанії UAB Consul Trade House із групи Novus на придбання у Rewe International AG 100-відсоткової частки у статутному капіталі підприємства з іноземними інвестиціями (ПІІ) "Білла-Україна".

ТОВ "Новус Україна" створено у 2008 році. Того самого року в країні було відкрито перший супермаркет Novus. Розвитком мережі супермаркетів Novus займається компанія BT Invest (Литва).

Станом на вересень 2020 року мережа налічує 46 об'єктів загальною площею понад 220 тис. кв. м. Компанія розвиває торгові об'єкти різних форматів площею від 0,5 до 7 тис. кв. м, зокрема франчайзингові.

ПІІ "Білла-Україна" створене в 1998 році концерном Rewe Group, який був заснований у 1927 році в Кельні. В Україні перший супермаркет Billa відкрито в лютому 2000 року в Києві. Станом на вересень 2020 року мережа налічує 35 об'єктів у Києві, Київській області та Житомирі.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА