16:26 24.02.2021

ДАРТ, "Укравтодор", "Буковель" та інвестори курортів у Карпатах підписали меморандум про співробітництво

1 хв читати
ДАРТ, "Укравтодор", "Буковель" та інвестори курортів у Карпатах підписали меморандум про співробітництво

Державне агентство розвитку туризму України (ДАРТ), Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор"), туристичний комплекс "Буковель" і представники інвесторів курортів "Боржава" та "Славське" підписали меморандум про співробітництво в розвитку інфраструктури Карпат.

Меморандум, зокрема, підписали голова ДАРТ Мар'яна Олеськів, перший віце-президент холдингу OKKO Group Василь Даниляк, співвласник туристичного комплексу "Буковель" Олександр Шевченко, юридичний консультант компанії "Боржава Есет" Юрій Чижмарь під час Всеукраїнського форуму "Україна 30. Інфраструктура" в середу.

"Для нас дуже важлива співпраця з державою, оскільки інфраструктура навколо резорту дуже дорога, і без підтримки держави реалізувати це практично неможливо. Це стосується насамперед доріг, каналізації та водопостачання і, звісно ж, електрики", - прокоментував підписання документу Даниляк.

"Ми, як інвестор "Буковелю", готові побудувати практично всю інфраструктуру для проведення Олімпіади-2030, спільно з партнерами побудувати об'єкти, які один одного доповнюватимуть, щоб Карпати стали різноманітним і привабливим регіоном для туристів усього світу", - додав Шевченко.

Чижмарь висловив сподівання, що, згідно з екологічними стандартами, розвиток інфраструктури в регіоні збільшить його інвестиційну привабливість.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА