17:58 22.03.2021

Дорожники відновили реконструкцію траси М-03 після зимової паузи - "Укравтодор"

2 хв читати
Дорожники відновили реконструкцію траси М-03 після зимової паузи - "Укравтодор"

Підрядник Onur Taahhut Tasimacilik відновив реконструкцію траси М-03 Київ - Харків - Довжанський після зимової паузи: на ділянку км 395 + 064 - км 420 + 050 знову виїхала важка дорожня техніка, повідомило Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор" ) на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

Агентство зазначає, що минулого тижня дорожники почали фрезерувати старе дорожнє покриття на км 397- км 398 на правій проїжджій частині з боку Полтави. Крім того, демонтують бар'єрне огородження на км 395, а також відсипають земляне полотно та шар основи на ділянці км 407 – км 409. Паралельно з цим, біля межі з сусідньою областю на км 395+719 відбуваються роботи з армування монолітної плити мосту через річку Коленівка.

Турецька Onur Taahhut за підсумками тендера на реконструкцію цієї ділянки дороги М-03 підписала контракт з "Укравтодором" у 2018 році. Він розрахований на чотири роки.

Згідно з проектом, довжина ділянки ремонту становить 25 км. Роботи планується завершити наприкінці 2021 року. Після завершення робіт ділянка автомобільної дороги буде по дві смуги руху в обох напрямках і належатиме до першої технічної категорії. Крім того, буде встановлено освітлення на небезпечних ділянках і вжито додаткових заходів щодо безпеки руху.

Роботи фінансує Міжнародний банк реконструкції та розвитку. Контроль за виконанням робіт здійснює незалежна іноземна фірма. Залучено французьку інженерну компанію "Еджіс".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА