12:05 23.03.2021

ПриватБанк запитуватиме IBAN одержувача під час поповнення бізнес-карток

1 хв читати
ПриватБанк запитуватиме IBAN одержувача під час поповнення бізнес-карток

Державний ПриватБанк (Київ) у зв'язку з вимогами фінансового моніторингу встановив нові правила поповнення бізнес-карток і рахунків, зокрема під час створення платежів на поповнення бізнес-карток на будь-яку суму через "Приват24 для бізнесу" або термінали самообслуговування платник буде повинен ввести всі обов'язкові реквізити одержувача, зокрема IBAN-номер рахунку.

Згідно з повідомленням прес-служби банку у вівторок, ПриватБанк не зможе прийняти платіж з іншого банку на поповнення бізнес-карток клієнтів ПриватБанку на суму понад 30 тис. грн на місяць.

Банк рекомендує використовувати для такого поповнення IBAN-номери поточних рахунків клієнтів ПриватБанку.

У банку додали, що всі бізнес-клієнти можуть приймати оплату від покупців і партнерів - клієнтів ПриватБанку та будь-яких інших банків - безпосередньо на поточні рахунки без жодних обмежень.

Уряд України 18 грудня 2016 року ухвалив рішення про націоналізацію ПриватБанку і влив у його капітал понад 155 млрд грн.

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 січня 2021 року за розміром загальних активів ПриватБанк посідав 1-ше місце (568,244 млрд грн) серед 73 банків, що діяли в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА