19:33 19.04.2021

Група "Нафтогаз" з квітня збільшила видобуток нафти в Єгипті на 20%

1 хв читати
Група "Нафтогаз" з квітня збільшила видобуток нафти в Єгипті на 20%

На початку квітня поточного року Petrosannan Company - спільна компанія-оператор НАК "Нафтогаз України" і Egyptian General Petroleum Corporation - виконала роботи з гідророзриву пластів на пілотних свердловинах на концесійній ділянці у Західній пустелі Арабської Республіки Єгипет, завдяки чому видобуток нафти збільшився більш ніж на 20%, або 600 барелів на добу.

Як повідомляється в прес-релізі департаменту інтегрованих комунікацій НАК "Нафтогаз України" в понеділок, за умови збереження досягнутих обсягів видобутку і поточних цін на нафту ($60 за барель), група "Нафтогаз" таким чином отримає додатковий дохід від $400 тис. на місяць.

"Тільки початок нинішньої кампанії з інтенсифікації свердловин дозволив нам збільшити обсяг видобутку нафти на 20%. Ми плануємо в подальшому використовувати отриманий досвід, зокрема, щодо проведення гідророзривів пластів, на інших ділянках, які експлуатує Група "Нафтогаз" в Арабській Республіці Єгипет", - повідомив перший заступник голови правління "Нафтогазу" Сергій Перелома.

Група "Нафтогаз" реалізує проекти з розвідки і видобутку вуглеводнів на території Alam Еl Shawish East у Західній пустелі і територіях South Wadi El Mahareeth і Wadi El Mahareeth у Східній пустелі Єгипту.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА