12:32 30.05.2021

Американські дипломати вітають співпрацю "Укравтодору" і Bechtel Corporation у будівництві Київської обхідної дороги

1 хв читати
Американські дипломати вітають співпрацю "Укравтодору" і Bechtel Corporation у будівництві Київської обхідної дороги

Посольство Сполучених Штатів у Києві привітало "Укравтодор" і американську корпорацію Bechtel Corporation з підписанням Меморандуму про взаєморозуміння у співпраці з реалізації проекту будівництва обхідної дороги навколо Києва.

Як йдеться в повідомленні, оприлюдненому в Твіттері посольства в неділю, інвестиції в інфраструктуру є ключем до економічного зростання нашої країни.

"Це допоможе Україні стати більш процвітаючою, демократичною і безпечною державою", – зазначають американські дипломати.

Як повідомлялося, 28 травня Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") і американська Bechtel Corporation підписали меморандум про взаєморозуміння для співпраці в реалізації проекту будівництва обхідної дороги навколо Києва (КОД).

"Київська обхідна дорога є одним із ключових об'єктів президентської програми "Велике будівництво", адже її створення дасть змогу вирішити наболілі транспортні проблеми столиці, поліпшити міжнародне автомобільне сполучення. Спільна робота "Укравтодору" і одного з лідерів інфраструктурних проектів у світі дасть можливість знайти оптимальні технічні та фінансові рішення для втілення проекту", – заявив з цього приводу міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА