12:46 31.05.2021

Екс-нардеп Заліщук стала радником голови "Нафтогазу" з міжнародних питань

2 хв читати
Екс-нардеп Заліщук стала радником голови "Нафтогазу" з міжнародних питань

 Радником голови правління НАК "Нафтогаз України" стала Світлана Заліщук.

Як повідомляється у прес-релізі НАК, Заліщук координуватиме взаємодію групи з міжнародними партнерами, зокрема, посадовими особами країн G7, а також виконуватиме представницьку функцію високого рівня. Одним із її пріоритетів стане протидія "Північному потоку-2".

"На сьогодні ми працюємо над декількома сценаріями зупинки "Північного потоку-2". Необхідна мобілізація всіх гілок української влади, чітка та послідовна координація з нашими міжнародними партнерами, які розуміють небезпеку російської труби для всієї Європи", - зазначила вона.

У прес-службі нагадали, що Заліщук працювала зовнішньополітичним радником прем'єр-міністра та віце-прем'єра з європейської та євроатлантичної інтеграції. Була народним депутатом України VIII скликання, очолювала підкомітет з питань євроатлантичної співпраці та євроінтеграції. Також була членом українських делегацій у ПАРЄ та парламентському комітеті асоціації з Європейським Союзом.

Раніше радником голови "Нафтогазу" був призначений екс-генеральний директор українського підрозділу міжнародного агентства у сфері стратегічних комунікацій PBN Hill+Knowlton Strategies Мирон Василик, який займеться питаннями розширення співпраці з міжнародними організаціями.

Крім того, керівником напряму взаємодії з органами державної влади (GR-комунікації) став Роман Супрун, який має досвід роботи у провідних консалтингових компаніях і проектах, що спеціалізуються на GR та лобіюванні. Зокрема, супроводжував у Верховній Раді процес анбандлінгу "Нафтогазу".

"Нафтогаз" також підтвердив завершення роботи в компанії Альони Осмоловської (GR-директор), а також радників голови правління Лани Зеркаль (зв'язки зі стейкхолдерами) та Вадима Гламаздіна (представлення інтересів у США).

Як повідомлялося, з 29 квітня 2021 року на посаду голови правління НАК "Нафтогаз України" замість Андрія Коболєва призначений Юрій Вітренко.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Група є монополістом зі зберігання природного газу в підземних сховищах і транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА