10:13 01.06.2021

"Укравтодор" планує відкрити дорогу європейської якості до КПП "Устилуг-Зосін" до Дня Незалежності

1 хв читати
"Укравтодор" планує відкрити дорогу європейської якості до КПП "Устилуг-Зосін" до Дня Незалежності

 Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") планує завершити реконструкцію ділянки автодороги Н-22 Устилуг - Луцьк - Рівне, що веде до міжнародного пункту пропуску "Устилуг-Зосін", і супутньої інфраструктури вже до Дня Незалежності, повідомили в "Укравтодорі".

Реконструкція виконується за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" в рамках україно-польського проекту розвитку прикордонної дорожньої інфраструктури.

"Стартували роботи з капітального ремонту минулого року: на всій протяжності об'єкта покладено вирівнювальний шар дорожнього покриття, тротуари в межах Устилуга, бордюрний камінь уздовж проїжджої частини у Володимир-Волинському, облаштовано заїзні кишені в місцях зупинки громадського транспорту", - зазначають в "Укравтодорі".

Днями на 4-км відрізку Устилуг - П'ятидні почали укладати фінішний шар асфальтобетону. Тривають роботи і на під'їзді до пункту пропуску. Крім того, встановлюють освітлення та нові автопавільйони.

Крім того, за проектом відремонтують два мости через р. Луга: 58-метровий міст у с. П'ятидні та шестиметровий мостовий перехід біля Володимир-Волинського.

Усі роботи контролює незалежний технічний нагляд компаній СП B-Act Sp. Z o.o. і PROCOM Construction Sp. Z o.o.

Як заявляв раніше координатор "Великого будівництва", заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, до кінця 2023 року за програмою Зеленського оновлять усю мережу загальнодержавних доріг України, що становить понад 20 тис. км.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА