14:19 02.06.2021

"Нафтогаз України" і "Нова пошта" до серпня запустять проект зі зміни постачальника газу у всій Україні

2 хв читати
"Нафтогаз України" і "Нова пошта" до серпня запустять проект зі зміни постачальника газу у всій Україні

НАК "Нафтогаз України" спільно з компанією "НоваПей" (входить до групи компаній "Нова пошта") запустили пілотний проект зі зміни постачальника газу в Полтавській області.

Як зазначається в спільному прес-релізі компаній, побутові споживачі газу можуть подати заявку на підключення до газопостачання від "Нафтогаз України" у 72 відділеннях "Нової пошти" у Полтавській області.

Протягом червня та липня компанії планують масштабувати співпрацю у всіх областях України та залучити понад 1 800 відділень "Нової пошти" у віддалених селах, селищах і районних центрах для прийому заявок від клієнтів на перехід у "Нафтогаз України".

Щоб подати заявку, клієнтові потрібно відвідати одне з відділень "Нової пошти" зі своїм EIC-кодом (16-значним персональним газовим номером квартири або будинку клієнта), а також із необхідним пакетом оригіналів документів: паспорт, ІПН, документ про право власності на житло; згода співвласників (якщо такі є).

Послуга є безоплатною.

"Після оброблення заявки клієнт протягом 3-5 робочих днів отримає інформацію від "Нафтогазу України" про успішний перехід і подальші інструкції на свою електронну адресу. Перехід до нового постачальника відбувається автоматично. Повідомляти попередній газовій компанії про підключення до нового постачальника не потрібно", - зазначається в повідомленні.

У "Нафтогазі України" також наголосили, що газопостачання під час або після зміни компанії у клієнта не припиняється і труби замінювати не потрібно.

Крім відділень "Нової пошти", клієнти також можуть подати заявку на підключення до "Нафтогазу України" онлайн - на сайтах gas.ua або "Приват24", а також офлайн - в мережі банків Ощадбанк, ПУМБ, ТАС й у відділеннях Страхової групи "ТАС".

Пілотний проект зі зміни постачальника газу з боку "НоваПей" здійснюється засобами юридичної особи ТОВ "НоваПей Брокер" (один із засновників "НоваПей") - на підставі договору з "Нафтогаз України" від 18 травня 2021 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

Збитки навколишньому середовищу від атаки РФ на ДніпроГЕС уже становлять приблизно 140 млн грн - глава Міндовкілля

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА