13:41 10.06.2021

Запуск проекту з електровозів Alstom створить понад 7 тис. робочих місць в Україні в довгостроковій перспективі

1 хв читати
Запуск проекту з електровозів Alstom створить понад 7 тис. робочих місць в Україні в довгостроковій перспективі

Запуск проекту на постачання електровозів в Україну може створити в країні понад 7 тис. робочих місць у довгостроковій перспективі, підрахували у французькому концерні Alstom.

"Створення нових робочих місць буде одним з основних позитивних результатів контракту, який буде підписано найближчим часом. За нашими підрахунками, понад 7 тис. робочих місць будуть створено або збережено в Україні завдяки бізнесу електровозів у довгостроковій перспективі", - повідомила компанія агентству "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на запитання про терміни постачань і умови обслуговування локомотивів, в Alstom зазначили, що це питання нині вирішується з клієнтами й поки що не може бути винесене на обговорення.

За словами представників Alstom, місцевих клієнтів в Україні компанія шукає і серед приватного бізнесу.

Як повідомлялося, Alstom готовий поступово локалізувати до 35% виробництва й обслуговування локомотивів в Україні; продуктивну діяльність планується перенести в Україну, починаючи з 11-го електровоза.

Україна та Франція у травні підписали міжурядову угоду про фінансування постачання компанією Alstom 130 великовантажних електровозів для "Укрзалізниці" на суму до EUR900 млн.

Alstom - один зі світових лідерів (разом із Siemens і Bombardier) у виробництві енергетичного обладнання і залізничного транспорту. Працює більше ніж у 70 країнах, чисельність персоналу становить близько 70 тис. осіб.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА