14:08 03.08.2021

"Нова пошта" розпочинає співпрацю з Western Union

2 хв читати
"Нова пошта" розпочинає співпрацю з Western Union

Клієнти "Нової пошти" з липня 2021 року можуть відправляти й отримувати грошові перекази в міжнародній платіжній системі Western Union.

Як повідомила прес-служба НП у вівторок, послугу надає фінансова компанія NovaPay, яка входить до групи компаній "Нова пошта". Послуга доступна у відділеннях пошти і дає змогу клієнтам відправляти/отримувати грошові перекази до/з понад 200 країн і територій світу.

"Ми запустили послугу грошових переказів з-за кордону рік тому, і вона стала популярною серед українців за межами країни. Більшість переказів надходить з країн ЄС, частіше за все – з Польщі. На цьому не зупинилися і раді повідомити про початок співпраці з однією з найвідоміших платіжних систем Western Union. Відтепер у наших клієнтів ще більше можливостей отримувати та відправляти гроші близьким та рідним за лічені хвилини", - наводить слова генерального директора NovaPay Андрія Кривошапка прес-служба.

У компанії зазначають: щоб зробити переказ Western Union, відправник повинен мати із собою посвідчення особи державного зразка, знати повне ім'я одержувача і країну призначення. Коли транзакція оплачена, відправник отримує від оператора контрольний номер грошового переказу. Цей номер має бути переданий одержувачу, щоб він міг отримати транзакцію в одному з пунктів обслуговування Western Union. До глобальної фінансової мережі Western Union входять понад 550 тис. пунктів обслуговування більше ніж у 200 країнах і територіях світу.

Під час отримання грошового переказу у відділенні "Нової пошти" клієнту необхідно повідомити оператору отриманий контрольний номер грошового переказу та пред'явити документ, що засвідчує особу (паспорт громадянина України, закордонний паспорт, посвідка на проживання тощо). Після перевірки інформації грошовий переказ виплачують одержувачу.

Грошові перекази Western Union у відділеннях "Нової пошти" доступні тільки в гривні. Плату за переказ сплачує відправник, її розмір залежить від країни призначення. Одержувач грошового переказу додатково нічого не оплачує.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА