14:46 23.11.2021

Дорожники завершили на Луганщині ремонт трас за маршрутами Сватове - Старобільськ та Старобільськ - Новоайдар

2 хв читати
Дорожники завершили на Луганщині ремонт трас за маршрутами Сватове - Старобільськ та Старобільськ - Новоайдар

Дорожники Луганської області в рамках президентської програми "Велике будівництво" завершили капітальний ремонт понад 100 км дороги між Сватовим та Старобільськом, цей відрізок є складовою траси Н-26 Чугуїв - Мілове.

"У 2021 році в Луганській області відремонтували майже 200 км доріг державного значення. Серед пріоритетних напрямків останнього ремонтно-будівельного сезону - траса Н-26 Чугуїв - Мілове. За маршрутом Сватове - Старобільськ відновлено понад 100 км дороги", - йдеться у повідомленні "Укравтодору" у Facebook.

Крім того, як повідомила Служба автомобільних доріг у Луганській області у Facebook, повністю завершився ремонт ще на одному маршруті від Старобільська. Йдеться про 40-км відрізок Н-21 від Старобільська до Навоайдара, який також було відновлено за програмою "Велике будівництво".

"Ще рік тому дорога Н-21 виглядала жалюгідно. Було чимало нарікань від місцевих мешканців. На деяких ділянках на маршруті від Старобільська до Новоайдару дорожнє покриття було абсолютно зношене, а пересуватися такою дорогою було небезпечно. Сьогодні це сучасна, європейська дорога", - наведено слова заступника начальника Служби автомобільних доріг Луганської області Олега Кравцова.

Зазначається, що роботи на маршруті Старобільськ - Навоайдар розпочалися у 2020 році. Наразі цей відрізок готовий до здачі в експлуатацію. Також на виїзді зі Старобільська підготовлено майданчик для встановлення пересувного габаритно-вагового комплексу.

Загалом за програмою "Велике будівництво" протягом трьох років (2020, 2021 та 2022 рр.) ремонтом планується охопити майже 650 км доріг Луганської області. Це понад половина доріг державного значення (1,2 тис. км).

Раніше повідомлялося, що за програмою "Велике будівництво" до кінця 2024 року в Україні планують оновити 24 тис. км доріг.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА