18:05 28.02.2022

"Київхліб" продовжує роботу, хлібом забезпечені усі райони Києва

1 хв читати
"Київхліб" продовжує роботу, хлібом забезпечені усі райони Києва

ПрАТ "Київхліб", найбільший столичний виробник хліба та хлібобулочних виробів, працює у штатному режимі та забезпечує хлібом усі райони Києва, проте логістика за межі міста обмежена обстрілами країни-агресора РФ та пошкодженими автомагістралями, повідомляється на Facebook-сторінці компанії у понеділок.

"Працюємо та продовжуємо випікати хліб, наші підприємства не зупинилися ні на хвилину. Сьогодні наші водії довезли хліб до кожного району Києва. Поки що ми не можемо доставляти свою продукцію за межі столиці через обстріли та пошкоджені автомагістралі, але віримо, що дуже скоро це зробимо. Логістика налаштовується, розвозяться запаси, фабрики працюють", - зазначено у повідомленні компанії.

ПрАТ "Київхліб" уточнило, що з початку агресії РФ 24 лютого передало киянам, силам київської територіальної оборони та військовим понад 50 тис. буханців хліба.

Компанію створено у 1996 році шляхом перетворення державного підприємства "Київхлібпром". До його складу входять дев'ять виробничих майданчиків у столиці та Київській області. Їх потужність дає змогу щодня виробляти понад 400 тонн хліба, 30 тонн хлібобулочних виробів та 10 тонн кондитерських виробів.

Асортимент продукції налічує майже 250 найменувань, їх реалізують під ТМ "Київхліб".

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевими бенефіціарами ПрАТ є громадянин Великої Британії Марк Родес та громадянин Ізраїлю Александр Волченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА