13:44 26.04.2022

Дорожники очистили вже близько 500 км доріг на Київщині, Сумщині та Чернігівщині, забезпечено проїзд 14 мостами – "Укравтодор"

1 хв читати
Дорожники очистили вже близько 500 км доріг на Київщині, Сумщині та Чернігівщині, забезпечено проїзд 14 мостами – "Укравтодор"

Дорожники у Київській, Сумській та Чернігівській областях на сьогодні очистили близько 500 км доріг різних форм власності, забезпечено проїзд 14 мостами, повідомило Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") на своїй фейсбук-сторінці.

"Із 5 квітня дорожні бригади долучилися до волонтерів та комунальників та займаються генеральним прибиранням. На сьогодні маємо 212 км очищених вулиць найбільш постраждалих населених пунктів Київщини", - зазначено в повідомленні.

Водночас у держагентстві зазначили, що всі рішення щодо відновлення інфраструктури ухвалюють з огляду на думку військових. Особливо щодо зведення будь-яких тимчасових споруд.

За даними "Укравтодору", ключові тимчасові переправи облаштовують на "дорогах життя" у Київській, Чернігівській та Сумській областях.

Уже функціонують: міст через річку Ірпінь на дорозі Р-30; переправа біля села Стоянка на трасі М-06 Київ-Чоп; тимчасова переправа на маршруті Київ-Чернігів Чернігівської області (на дорозі Р-69); тимчасова переправа на дорозі Н-27 Чернігів-Мена-Сосниця-Грем'яч (на ділянці між Черніговом та Меною); дві на дорозі Р-83 (з'єднують між собою Городню, Сновськ та Корюківку; забезпечують виїзд на автодорогу Н-27); облаштовано переправу та відновлено сполучення між Тростянцем та Охтиркою завдяки тимчасовій штучній споруді у Климентовому на дорозі Н-12 Суми-Полтава.

Джерело: https://www.facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua/posts/358425199649430

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА