12:06 03.11.2022

Захисники Авдіївки отримали від "Метінвесту" 2,6 тис. одиниць амуніції

2 хв читати
Захисники Авдіївки отримали від "Метінвесту" 2,6 тис. одиниць амуніції

Гірничо-металургійна група "Метінвест" передала на Авдіївський напрямок ще 300 бронежилетів високого класу захисту, довівши загалом з початку повномасштабного вторгнення постачання військовослужбовцям, тероборонівцям та співробітникам критичної інфраструктури до понад 2, 6 тис. амуніції.

Згідно з пресрелізом компанії, у прифронтовій Авдіївці та найближчих населених пунктах зараз точаться найжорсткіші бої.

Ворог не припиняє спроб окупувати місто, проте Збройні сили України дають гідну відсіч російським загарбникам. "Метінвест" продовжує надавати захисникам якісне екіпірування та допомагає з облаштуванням оборонних споруд.

Як повідомив в.о. генерального директора Авдіївського КХЗ Юрій Кциненко, днями на схід країни від "Метінвесту" прибув черговий транш з амуніцією для ЗСУ.

"Бронежилети саме нашого виробництва: пластини виробляють колеги на заводах "Метінвесту", плитоноски також пошиті в Україні. Компанія не перестає допомагати і військовим, і цивільним. Ми отримуємо печі, ліки, провізію. Щодня ми на зв'язку з керівництвом компанії, з іншими підприємствами. В Авдіївці розуміємо потреби і намагаємося їх вирішити. Жодного разу не було збоїв ні за часом постачання, ні за якістю. "Метінвест" сьогодні – справжня опора України", - зазначив керівник заводу, якого цитує пресслужба.

Водночас нагадується, що з початку вторгнення РФ група "Метінвест" доклала максимум зусиль, щоб забезпечити захисників України тактичним обладнанням, мобільними укриттями, транспортними засобами та захисною амуніцією. Щодня металурги відправляють на передову цінні вантажі, проте візитною карткою "Метінвесту" стали постачання броні. Міцна та надійна, вона захищатиме 150 тисяч українських воїнів. Тож кожен десятий бронежилет у ЗСУ виготовлений із сталі "Метінвесту" або закуплений коштом компанії.

"Метінвест-СМЦ" продовжує безкоштовно надавати бронепластини для забезпечення військових частин, ТРО, комунальних структур та окремих бійців. Запити на отримання бронепластин слід надсилати на електронну адресу: smc@metinvestholding.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою групою із видобувних та металургійних підприємств. Підприємства групи розташовані переважно в Донецькій, Луганській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Основними акціонерами холдингу є група "СКМ" (71,24%) та "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно управляють ним.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" провела перше за 11 років 3D сейсмічне дослідження

Виплата пенсій пенсіонерам-переселенцям, які не пройшли ідентифікацію, поновлюється після її проходження - Мінсоцполітики

ДП "Ліси України" додали до переліку критично важливих для економіки підприємств

Бізнес другий місяць поспіль позитивно оцінює поточну ділову активність - НБУ

Кількість переказів у NovaPay в I кв.-2024 зросла на 18%, транзакцій - на 24%

Бізнес другий місяць поспіль позитивно оцінює поточну ділову активність - НБУ

McDonald's планує розширення партнерських проєктів із АЗС

McDonald's готує оновлення ресторану поруч із вокзалом у Києві, шукає ділянку поруч із Львівським вокзалом

"Укрнафта" продовжила реалізацію пального жителям Харківщини за спеціальною ціною до кінця травня

Частка угод із купівлі житла на умовах розстрочки досягла 95% - група DIM

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА