12:58 02.03.2023

Kormotech підписав контракт із європейським ритейлером Kaufland

2 хв читати
Kormotech підписав контракт із європейським ритейлером Kaufland

Український виробник кормів для домашніх тварин Kormotech (Львів) підписав контракт із провідним європейським ритейлером Kaufland, повідомили у пресслужбі компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

"Попередньо ми експортуватимемо вологі корми до чотирьох з восьми країн, де оперує Kaufland. Але не виключаємо, що згодом розширюватимемо географію та асортимент замовлень", – повідомив керівник стратегічного бізнес-напрямку Північна Європа та Південна Америка Kormotech Назар Щирба.

У компанії уточнили, що продукція Kormotech незабаром з'явиться на полицях гіпермаркетів Kaufland у Болгарії та Румунії, а потім – у Польщі та Хорватії. Перші замовлення включають позиції вологих кормів під брендами MyLove і CLUB 4 PAWS.

Щирба повідомив, що переговори щодо Kaufland стартували в серпні 2022 року і вже в лютому 2023 року компанія отримала перше замовлення.

ТОВ "Кормотех" – провідний український виробник кормів для котів та собак. Компанія експортує продукцію до 40 країн, зокрема до США, Великої Британії, Німеччини, Франції, Фінляндії, Швеції, Нідерландів, Іспанії, Італії, Польщі, Туреччини та Чилі.

Потужності підприємства включають два заводи із виготовлення сухих та вологих кормів у Львівській області та завод у Литві. Компанія виробляє продукти для кішок та собак під власними брендами Optimeal, "Клуб 4 лапи" (ТМ "Мяу!" та "Гав!") та за напрямом private label. Раціони розробляє власний R&D-центр у співпраці з європейськими та американськими консультантами, асортимент налічує понад 650 позицій.

Кінцевими бенефіціарами "Кормотех" є Олена та Ростислав Вовк.

Мережа гіпермаркетів Kaufland входить до складу групи компаній Schwarz Gruppe, оперує 1,2 тис. магазинами у Німеччині, Чехії, Словаччині, Польщі, Румунії, Болгарії, Хорватії та Молдові, планується вихід на ринки Австралії. Асортимент Kaufland включає широкий спектр товарів для дому, продуктів харчування, аксесуарів, спортивних товарів, одягу тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА