13:08 17.10.2023

Розвиток внутрішнього туризму стимулює будівництво великих апарт-готелів - думка

2 хв читати
Розвиток внутрішнього туризму стимулює будівництво великих апарт-готелів - думка

Розвиток внутрішнього туризму стимулює будівництво великих апарт-готелів, інвестиційний потенціал цього ринку близько 500 об'єктів, вважає засновник і гендиректор Ribas Hotels Group Артур Лупашко.

"За останні три роки в Україні з'явилося 47 проєктів апарт-готелів, що перебувають на різних етапах реалізації. До цього, за 28 років незалежності, їх було всього три. Формат набирає популярності, і наразі простежується розширення географії та збільшення різноманітності. Ми бачимо великий потенціал у кондоготелях, де є житло і комерція, що трансформується в дохідну нерухомість, тому він цікавий двом категоріям інвесторів", - повідомив він під час щорічної зустрічі девелоперів RED Connection by ЛУН у п'ятницю.

За словами Лупашка, такі проєкти цікавіші для інвестування, ніж класичні квартири в оренді, за багатьма критеріями.

"Ми провели дослідження і виявили, що близько 65% інвесторів у дохідну нерухомість емоційно-імпульсивні. Це люди, які оцінюють об'єкт через призму власного сприйняття, їм важливо бути причетним до чогось цікавого. Ми бачимо потенціал внутрішнього туризму в Україні, який зростатиме після нашої перемоги. А створення таких продуктів як кондоготелі безпосередньо розвиває ринок", - додає Артур Лупашко.

За його оцінками, потенціал ринку кондоготелів 500 проєктів. Ribas Hotels Group готує покроковий мануал з реалізації кондоготелів як девелоперських продуктів, його планують презентувати в грудні.

Ribas Hotels Group працює на ринку з 2014 року. У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні компанії перебувають 28 міських, пляжних і гірськолижних готелів під брендами Ribas, Ribas Hotels, Ribas Rooms, WOL home + hotel і Mandra Glampings. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів.

Засноване 2017 року Residential Development Community (RED Community) об'єднує понад 30 провідних девелоперів житлових проєктів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА