13:06 22.05.2024

Ribas Hotels Group узяв в керування молдовський готель

2 хв читати

Ribas Hotels Group розширює свою мережу на Молдову, з 1 червня взято в керування готельний комплекс Tree House Relax Park у Кишиневі, повідомляє пресслужба компанії.

"Відкриття Tree House Relax Park є стратегічним кроком у розширенні мережі Ribas Hotels Group за кордоном, що сприяє зміцненню позицій компанії на міжнародному ринку гостинності. Завдяки своєму розташуванню, високоякісним зручностям та інтеграції передових практик компанії комплекс має всі шанси стати популярним місцем відпочинку та ділових заходів у Молдові", - повідомила СЕО Ribas Management Юлія Косенко.

Tree House Relax Park працює з 2013 року, орієнтований на любителів природи та свідомого еко-відпочинку, від сімейних пар з дітьми до ділових мандрівників. На його території є комфортабельні котеджі та вілли із сауною, басейн, альтанки, ресторан і конференц-зал для проведення ділових і святкових заходів, паркінг на 250 машиномісць.

Як уточнив "Інтерфакс-Україна" засновник Ribas Hotels Group Артур Лупашко, на цьому етапі компанія бере готельний комплекс в управління, надалі передбачено його реновацію і розширення, концепцію розвитку буде представлено пізніше.

Ribas Hotels Group, що працює з 2014 року, - міжнародна керуюча компанія, флагманською послугою якої є операційний менеджмент готельно-ресторанних комплексів. Компанія також надає послуги з розробки концепції, проєктування, супроводу всіх етапів реалізації проєкту, консалтингу та франчайзингу для девелоперів.

В її портфелі - 55 готелів в управлінні та будівництві, серед них п'ять проєктів на Балі. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів.

Наразі компанія розвиває об'єкти в Польщі, Чорногорії, Австрії, Швейцарії, Німеччині, Грузії, Вірменії, Італії та в країнах Східної Азії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський обговорив "Формулу миру" із президентом Аргентини

Троє загиблих і п'ятеро поранених у результаті обстрілу окупантами села у Волноваському районі Донецької області касетними боєприпасами в день Саміту миру

Україна починає шлях до миру з позиції сили - президент Фінляндії

Президент Гани: Українська формула миру є ключовою рамкою для досягнення тривалого миру

Глава МЗС Саудівської Аравії: Серйозні переговори на шляху до миру потребуватимуть важких компромісів

Територіальні поступки України не принесуть мир - Каллас

Будь-який майбутній діалог із РФ має базуватися на міжнародному праві та статуті ООН, і саме Україна має вирішити, коли він стане можливим, - голова Європарламенту

Дуда: Україна має повне право захищати свій суверенітет у будь-який спосіб, який співвідноситься з міжнародним правом

Напад на Україну був незаконним, але одностороннє використання російських активів також незаконне - президент Кенії

Позиція Катару спирається на принципи ООН і недоторканність кордонів у вирішенні "українсько-російського конфлікту"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА