16:59 24.10.2023

"Нова пошта" встановить капсули безпеки в прифронтових терміналах і перегляне режим їхньої роботи

2 хв читати
"Нова пошта" встановить капсули безпеки в прифронтових терміналах і перегляне режим їхньої роботи

Група компаній "Нова пошта" планує обладнати прифронтові термінали капсулами безпеки на кшталт капсул у житлових будинках в Ізраїлі, а також внести зміни в режим роботи терміналів, повідомив співзасновник компанії В'ячеслав Клімов в інтерв'ю виданню "Бабель" у вівторок.

"У режимі роботи терміналів зміни будуть точно, особливо в таких зонах, як Харків, бо там уже є певна статистика прильотів", - сказав Клімов.

"Думаємо, як зробити в терміналах щось на кшталт ізраїльських капсул у житлових будинках. Вони потрібні саме для випадків, коли немає часу навіть для того, щоб добігти до укриття", - додав співзасновник "Нової пошти".

За його словами, компанія має досвід облаштування капсул безпеки: вони вже працюють у відділеннях Харкова та Миколаєва.

Раніше, 23 жовтня, другий співзасновник "Нової пошти" Володимир Поперешнюк повідомив, що компанія надасть необхідну медичну, психологічну та матеріальну допомогу постраждалим від ракетних обстрілів окупантів. Зазначалося, що матеріальна допомога від компанії кожній сім'ї загиблого становитиме 60 тис. грн, а якщо в сім'ї є діти, вони до повноліття отримуватимуть 10 тис. грн щомісяця, а після - грант на навчання розміром $12,5 тис.

Як повідомлялося, 21 жовтня близько 22:15 російські окупаційні війська завдали ракетного удару по терміналу "Нової пошти" в смт Коротич під Харковом. Унаслідок цього загинули шестеро людей (усі - співробітники "Нової пошти"), ще 17 дістали поранень.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА