14:35 20.11.2023

Group DF співпрацюватиме з корейською Hyundai Engineering для будівництва та реконструкції хімзаводів в Україні та за кордоном

2 хв читати
Group DF співпрацюватиме з корейською Hyundai Engineering для будівництва та реконструкції хімзаводів в Україні та за кордоном

Group DF, що консолідує активи українського бізнесмена Дмитра Фірташа, зокрема підприємства азотної хімії холдингу Ostchem, уклала меморандум із корейською будівельною компанією Hyundai Engineering Co., Ltd про співпрацю в українських проєктах у сфері будівництва та реконструкції хімічних заводів з виробництва добрив.

Згідно з релізом холдингу, текстом якого володіє агентство "Інтерфакс-Україна", документ передбачає створення спільних інвестиційних проєктів у галузі виробництва добрив як на території України, так і в інших юрисдикціях. Йдеться про будівництво нових і реконструкцію наявних хімічних заводів Group DF. Наголошується, що сторони сумлінно співпрацюватимуть і здійснюватимуть усі необхідні зусилля для досягнення спільної мети - відновлення України.

"Group DF формує стратегію з відновлення хімічної промисловості в повоєнній Україні та планує забезпечити відкладений попит з боку аграрної галузі України. За підтримки та у співпраці з Hyundai Engineering Co, ми зробимо свій внесок у відродження економіки України та посилення хімічної промисловості. Група також розглядає всіляку співпрацю з Hyundai Engineering Co у проєктах із відновлення та розширення логістичної інфраструктури", - сказав CEO Group DF International GmbH Роберт Шетлер-Джонс.

"Компанія готова розглядати варіанти участі в післявоєнному відновленні хімічної промисловості України. Ми щиро віримо в перспективи відновлення інфраструктури, відбудови та будівництва заводів із газопереробки", - зазначив старший віцепрезидент Hyundai Engineering Co., Ltd Лім Сін Дже (Lim Seung Jae).

Hyundai Engineering Co, Ltd - корейська транснаціональна компанія-підрядник з інжинірингу, закупівлі та будівництва заводів, пов'язаних із переробкою нафти і газу, зокрема заводів із виробництва добрив і хімічних речовин.

Group DF консолідує активи Дмитра Фірташа в газорозподільній, хімічній, титановій і портовій галузях, а також у сфері сільського господарства та медіа.

Ostchem - азотний холдинг Group DF, що об'єднує найбільших виробників мінеральних добрив в Україні. До нього входить "Рівнеазот", Черкаський "Азот", а також Сєверодонецький "Азот" і "Стирол", які не працюють і перебувають на окупованих територіях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Доходи загального фонду держбюджету у квітні знизилися до 153,6 млрд грн

НБУ у вівторок зміцнив курс гривні на 15 коп.

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

Миколаїв просить у Кабміну та Верховної Ради дозволу спрямовувати на відновлення житла кошти з місцевого бюджету

Мінфін США продовжив до листопада дозвіл на пов'язані з енергетикою операції з російськими банками

Дві шахти на Донеччині були знеструмлені через обстріл, аварійної допомоги з Європи 29 квітня не залучали - Міненерго

НБУ в понеділок послабив курс гривні на 6 коп.

"Українська біржа" заявляє про відсутність підстав позбавлення її ліцензії та готова юридично відстоювати свою правоту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА