18:57 15.05.2024

"Інтергал-Буд" у трійці лідерів за обсягами будівництва під час війни

2 хв читати
"Інтергал-Буд" у трійці лідерів за обсягами будівництва під час війни

Сервіс ЛУН та медіа NV підготували рейтинг найактивніших забудовників Києва, в якому визначили, які девелопери ввели в експлуатацію найбільше житла за час повномасштабного вторгнення. Так, до ТОП-3 увійшла компанія "Інтергал-Буд" з показником 214,2 тис. кв. м житла.

Для формування рейтингу були використані дані щодо введення в експлуатацію за період з 24 лютого 2022-го по 31 березня 2023-го усіх столичних забудовників. "Зазначений період став одним з найважчих для ринку. На початку великої війни девелопери опинились в ситуації цілковитої невизначеності та повної зупинки продажів", — розповідає комерційна директорка "Інтергал-Буд" Анна Лаєвська.

Попри все київські забудовники досить швидко оговтались та почали відновлювати роботи на своїх об'єктах. "Інтергал-Буд" стала однією з перших компаній, яка продовжила будівництво у нових воєнних реаліях.

"Ми обрали для себе стратегію зосередитись на будинках, що мали досить високий ступінь готовності. Це дало змогу вже в перший рік від початку вторгнення завершити декілька об'єктів та передати інвесторам ключі від нових домівок. Такий крок став заспокійливим сигналом для покупців первинки, що дуже важливо для подальшої роботи ринку", — зауважила Анна Лаєвська.

Зараз, коли від початку повномасштабного вторгнення минуло понад два роки, ми констатуємо, що галузь суттєво пожвавилась, зросли і темпи будівельних робіт, і обсяги продажу нерухомості. "Лише від початку 2024 року компанія добудувала понад 180 тис.кв.м нерухомості. Це проєкти у Києві, Львові, Чернівцях та Житомирі. Далі більше. Маємо дуже амбітні плани на поточний рік та хочемо суттєво перевершити показники введення в експлуатацію, які ми мали у попередньому періоді", — резюмувала комерційна директорка.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Допомога на передову: волонтери передали техніку та медицину бійцям батальйону “Вовки Да Вінчі”

Що враховувати при виборі ювелірних прикрас: практичні поради

Профілактика захворювань рослин за допомогою правильного догляду

Чеські партнери надали рятувальникам Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України новітню систему pTRACK

Унікальний заповідний ліс Рівненщині "Макове болото" продають під видобуток торфу - екоактивісти

На Оболонському острові 100-літніх дерев не існувало, а замість знесених аварійних висадили в 5 разів більше, - гендиректор "Плесо"

Група TAS виходить на європейські ринки: модернізація виробництва, інноваційні продукти та міжнародні стандарти якості

Як знайти роботу в ІТ: курси чи диплом?

Група дітей загиблих українських прикордонників прибула на відпочинок до Ізраїлю

Група компаній АМ-БІТС виходить на міжнародний ринок під брендом Dataslab

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА