07:39 21.11.2023

Окупанти продовжують наступальні дії, зазнають важких втрат

1 хв читати
Окупанти продовжують наступальні дії, зазнають важких втрат

Для штурмів українських позицій за всіма напрямками російські окупанти продовжують використовувати підрозділи шторм z, шторм v, які сформовані з ув'язнених і військових штрафників, повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський.

"На Куп'янському напрямку противник продовжує наступальні дії. Намагається вийти в населений пункт Синьківка Харківської області, щоб продовжити наступ на місто Куп'янськ. Наші захисники відбивають усі спроби на даному напрямку. На Лиманському напрямку ворог стягує резерви і проводить перегрупування, щоб підготуватися до продовження атакувальних дій", - написав він у своєму телеграм-каналі.

Сирський зазначив, що українська армія продовжує контрнаступальні дії біля Бахмута.

"Поблизу Бахмута тривають важкі бої, окупанти продовжують атакувальні дії. Противник намагається вибити українських захисників із позицій поблизу Кліщіївки. Сили оборони тримають оборону і завдають величезних втрат російським військам, як у техніці, так і в живій силі", - повідомив він.

Так само Сирський поінформував про втрати, завдані оперативно-стратегічним угрупованням військ "Хортиця" окупаційним військам у листопаді.

"Із початку місяця в зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ ОСУВ "Хортиця" було ліквідовано понад 6,5 тис. російських окупантів, знищено або пошкоджено близько восьмисот одиниць військової техніки окупантів. Серед них 79 танків, 136 одиниць броньованої техніки та 170 різних зразків ворожої артилерії", - наголосив він.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА