22:41 12.03.2024

У Кривому Розі завершено пошуково-рятувальну операцію

1 хв читати
У Кривому Розі завершено пошуково-рятувальну операцію

У Кривому Розі завершилася пошуково-рятувальна операція на місці удару по дев'ятиповерховому житловому будинку внаслідок російської ракетної атаки, повідомив голова Дніпропетровської обласної адміністрації Сергій Лисак у Телеграм-каналі.

"У Кривому Розі завершили пошуково-рятувальну операцію. Надзвичайники обстежили всі квартири понівечених будинків. Врятували дев'ятьох місцевих жителів. російська атака забрала життя трьох людей", - йдеться в повідомленні.

Кількість постраждалих ще уточнюють.

"Розгорнуто кілька пунктів незламності. З людьми, які стали свідками ворожої атаки, працюють психологи. По допомогу до них уже звернулися понад 30 містян", - додав Лисак.

Раніше повідомлялося, що відомо про 10 дітей і 38 дорослих, які постраждали внаслідок ворожої атаки по Кривому Рогу у вівторок увечері.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА