08:52 29.05.2021

Садовий закликав львів'ян підтримати петицію за будівництво крематорію в місті

1 хв читати
Садовий закликав львів'ян підтримати петицію за будівництво крематорію в місті

Мер Львова Андрій Садовий закликав львів'ян підтримати петицію за будівництво крематорію, підготовка до будівництва біля Голосківського кладовища вже почалася.

"Я вважаю, що в 2021 році ми не можемо взагалі дискутувати, чи має право людина бути піддана кремації. Це дуже особисте рішення і вибір кожного. Підготовка до будівництва вже йде. Крематорій буде розташовано у Голосківського кладовища. У червні офіційно оголосимо архітектурний конкурс для того , щоб знайти кращий варіант для реалізації цього проекту", - написав глава Львова на своєму телеграм-каналі у п'ятницю ввечері.

Садовий наголосив, що відповідно до закону, крематорій потрібно зводити на комунальній землі і він повинен бути власністю громади міста. "Саме тому ми будемо працювати за принципом державно-приватного партнерства", - уточнив він.

"Львів'яни навіть зареєстрували петицію за будівництво крематорію. Але, як бачите, робота вже ведеться. Давайте ще сьогодні наберемо необхідну кількість і підтвердимо нашу чітку спільну позицію", - написав Садовий.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА