17:08 04.08.2022

Киві повідомлено про підозру у декларуванні недостовірної інформації

1 хв читати
Киві повідомлено про підозру у декларуванні недостовірної інформації

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) повідомила про підозру у декларуванні недостовірної інформації Іллі Киві, який у березні цього року був позбавлений повноважень народного депутата України.

"4 серпня 2022 року прокурори САП та детективи НАБУ повідомили про підозру у декларуванні недостовірної інформації особі, яка до 15 березня 2022 року обіймала посаду народного депутата України", - йдеться у повідомленні САП у четвер.

За інформацією САП, колишній народний обранець підозрюється у приховуванні від декларування належного йому об'єкта нерухомого майна у смт Козин Київської області вартістю понад 4 млн грн.

"У зв'язку з відсутністю особи на території України повідомлення про підозру вручено у спосіб, передбачений главою 11 КПК України. Досудове розслідування у провадженні триває, перевіряються факти можливого недекларування колишнім посадовцем й іншого майна", - наголошується в повідомленні.

У САП нагадують, що цей народний депутат уже потрапляв у поле зору антикорупційних органів - у травні поточного року Верховний Суд, який погодився з висновками Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду, ухвалив остаточне рішення у першій справі про цивільну конфіскацію щодо стягнення в дохід держави понад 1,2 млн гривень необґрунтованих активів, що належали зазначеній особі.

У повідомленні не зазначається ім'я фігуранта, йдеться про Іллю Киву.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА