11:44 10.11.2023

Ribas Hotels Group виходить на ринок Казахстану й розширює свою присутність в Індонезії

3 хв читати

Готельний оператор Ribas Hotels Group у рамках активного розширення професійної діяльності на міжнародному ринку взяв в управління апарт-готель Saba Tower в Алмати (Казахстан), а також комплекс вілл Moon Rock Villas і апарт-готель Big Waves Berawa, що розташовані на острові Балі (Індонезія), повідомили в пресслужбі компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

Стартовим для виходу на ринок Казахстану для компанії Ribas Hotels Group став проєкт Saba Tower, створений компанією Saba Group. Hotels Group здійснює повний супровід девелоперського проєкту — від створення концепції й архітектурного проєкту до управління в майбутньому. Архітектор-концептолог проєкту Saba Tower - Ольга Есванджія, дизайн інтер'єрів - Тетяна Морозова. Проєкт планують ввести в експлуатацію в IV кварталі 2026 року.

"Подібні Saba Tower прибуткові проєкти лише починають з'являтися на ринку Казахстану, але ми можемо впевнено припустити, що ця ніша нерухомості активно розвиватиметься й знаходитиме відгук у девелоперів, приватних інвесторів і, звісно, у гостей апарт-готелів", - зазначив Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group.

Багатофункціональний 24-поверховий комплекс Saba Tower розташований у центральному районі Алмати, його загальна площа понад 27 тис. кв. м. До складу комплексу входять торговельні площі, офіси класу "А" і чотиризірковий апарт-готель, яким управлятиме Ribas Hotels Group.

Апарт-готель має 130 номерів, що розміщені на п'яти поверхах. Зазначено, що апартаменти доступні для купівлі приватними інвесторами.

Реалізація проєктів на Балі (комплексу вілл Moon Rock Villas і апарт-готелю Big Waves Berawa) відбувається в партнерстві з компанією Big Waves Development.

Апарт-готель Big Waves Berawa розташований у популярній туристичній локації - Чанзі. Об'єкт має басейн, а також багато інфраструктури в пішій доступності. Введення об'єкта в експлуатацію заплановано на 2024 рік.

У пресслужбі нагадали, що це вже другий апарт-готель на острові Балі, яким управляє Ribas Hotels Group. У червні компанія взяла в управління проєкт Anta Residence Canggu.

Moon Rock Villas - комплекс вілл у заповідній зоні, оточений рисовими терасами, джунглями і тиковим лісом, за 20 хвилин до району Санур і пляжів, а також 20 хвилин до Убуда. Запланована різноманітна інфраструктура - від торговельного центру, ювелірної майстерні, зоопарку, ресторану здорового харчування до храму і центру екстремальних видів спорту. Передбачено вілли двох видів планувань: односпальна площею 90 кв. м разом із басейном і двоспальна площею 130 кв. м із басейном. Реалізація комплексу розпочалася в липні 2023 року, а його завершення заплановано в липні 2024 року. Земельна ділянка орендована на 25 років із гарантованим правом продовження оренди ще на 25 років.

Ribas Hotels Group, що працює з 2014 року, - міжнародна керуюча компанія, флагманською послугою якої є операційний менеджмент готельно-ресторанних комплексів. Компанія також надає послуги з розроблення концепції, проєктування, супроводу всіх етапів реалізації проєкту, консалтингу та франчайзингу для девелоперів.

У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні компанії перебувають 28 міських, пляжних і гірськолижних готелів під брендами Ribas, Ribas Hotels, Ribas Rooms, WOL home + hotel і Mandra Glampings. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів.

Наразі компанія розвиває об'єкти в таких країнах, як Польща, Чорногорія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Грузія, Вірменія, Італія та країни Східної Азії.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За підсумками швейцарського саміту створять Action plan імплементації Формули миру - Свириденко

Брак робочої сили може стати ключовим фактором для української економіки в наступні місяці - ІЕД

Профільний комітет Ради схвалив проєкт закону про будівництво блоків №3-4 Хмельницької АЕС

Україна і спецкомітет кредиторів не досягли угоди про умови реструктуризації євробондів, продовжать дискусії - Мінфін

Прем'єр Норвегії на Саміті миру оголосив про виділення допомоги на ремонт енергетичної інфраструктури України

"Нафтогаз" упровадив внутрішній регламент REMIT

"Київтеплоенерго" поміняло на Солом'янці пошкоджену ділянку тепломережі під залізничними коліями без перекриття руху

IFC має намір профінансувати будівництво "Галнафтогазом" ВЕС 150 МВт

DFC і Proparco мають намір надати по $50 млн ЄБРР у 2025 р. для покриття ризиків із торговельного фінансування України

НАБУ направило до суду справу про завдання збитків ДП "Укрспирт" на 55 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА