15:11 29.04.2024

Екскерівника громадської організації засуджено до довічного ув'язнення у справі про педофілію - прокуратура

2 хв читати
Екскерівника громадської організації засуджено до довічного ув'язнення у справі про педофілію - прокуратура

У Львівській області суд визнав винним у сексуальному насильстві над неповнолітнім 48-річного жителя Харківської області та засудив його до довічного ув'язнення, повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

"Його засуджено за фактами розбещення, вчинення насильницьких дій сексуального характеру, вчинення замаху на зґвалтування та зґвалтування неповнолітнього, виготовлення та зберігання без мети збуту чи розповсюдження дитячої порнографії", - зазначено в повідомленні прокуратури.

Також підсудного позбавили права обіймати посади в підприємствах, установах і організаціях, які здійснюють роботу, пов’язану з дітьми, чи індивідуально провадити діяльність, пов’язану з роботою з дітьми, строком на 3 роки.

За даними прокуратури, обвинувачений скоїв низку злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітнього. Чоловік був керівником однієї з громадських організацій у Харківській області. Він познайомився на той момент з 11-річним хлопчиком, оскільки той відвідував це об'єднання. "Під час виїзних екскурсій, які організовував фігурант, він вчиняв розпусні та інші дії сексуального характеру щодо неповнолітнього", - ідеться в повідомленні.

Після початку повномасштабного вторгнення сім'я дитини виїхала на Львівщину, проте обвинувачений систематично приїжджав туди і ґвалтував потерпілого в безлюдних місцях.

Окрім цього, чоловік під час вчинення вищезгаданих неправомірних дій здійснював відеозйомку, яку він зберігав на своєму ноутбуці. Виготовлений відеофайл містив дитячу порнографію. Відомості про обвинуваченого буде внесено до Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували понад 1200 окупантів, 36 артсистем і один літак противника

Війська РФ хочуть наблизитися до Харкова в межах досяжності ствольної артилерії

Засобами ППО збито всі 13 ударних БПЛА, які атакували вночі Україну

Кабмін затвердив положення про центри рекрутингу ЗС України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА