07:38 18.03.2024

Буданов: Який би результат не написала ЦВК РФ - це фальшивка

2 хв читати
Буданов: Який би результат не написала ЦВК РФ - це фальшивка

Який би результат не написала Центральна виборча комісія (ЦВК) РФ за підсумками президентських виборів - це буде "фальшивкою", заявив начальник головного управління розвідки при міністерстві оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов.

"Який би результат не написала російська центральна виборча комісія ― це фальшивка, оскільки вибори не відбулися не лише у прикордонних областях. Велика кількість дільниць не матиме можливості порахувати бюлетені, бо російські активісти, усвідомлюючи всю підлість цих "виборів", псують їх", - під час виступу на форумі російських добровольців.

За його словами, так звані вибори Путіна - нелегітимні.

Буданов додав, що в Росії почався справжній "бунт виборчих скриньок" - такої кількості зіпсованих бюлетенів і скриньок не було ніколи і ніде у світі.

Він наголосив, що обмежена військова операція опозиційних до Путіна російських збройних формувань у Бєлгородській і Курській областях - тільки початок боротьби "за їхню рідну країну".

"Громадяни рф вирішили звільнити свою країну від старої людини та його поплічників, що узурпував владу, незаконно змінив Конституцію і живе в альтернативній реальності зі своїми посіпаками.  Війна проти путінського режиму ― це законне право громадян вимагати справедливості", - сказав Буданов.

"путін розуміє, що в очах світових лідерів, передусім КНР, він стає нестабільним правителем, який не здатен забезпечити порядок на виборах у себе в країні. Він показує себе слабаком перед своїм народом і елітами. Слабкість  — це те, чого він боїться найбільше. Те, що зараз  відбувається в рф, послаблює режим загалом і путіна особисто. Ми повинні використати цю слабкість і зробити її додатковою зброєю", - наголосив начальник української розвідки.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА