20:22 01.08.2019

Суд постановив провести перерахунок на 6 дільницях 119-го округу на Львівщині

1 хв читати
Суд постановив провести перерахунок на 6 дільницях 119-го округу на Львівщині

Восьмий апеляційний адміністративний суд ухвалив провести перерахунок голосів на позачергових виборах народних депутатів на 6 виборчих дільницях у виборчому окрузі №119 у Львівській області.

Як зазначено в повідомленні на сайті Восьмого апеляційного адмінсуду, суд розглядав апеляційні скарги окружкому №119, а також кандидатів в нардепи Михайла Бондаря та Ореста Кавецького на рішення Львівського окружного адмінсуду, який прийняв рішення про перерахунок голосів на 6 ділянках у зазначеному окрузі.

"Колегія суддів залишила без задоволення апеляційні скарги окружної виборчої комісії №119, кандидатів у народні депутати України в одномандатному окрузі №119 О.Кавецького і М.Бондаря, на рішення суду першої інстанції від 28 липня 2019 року - без змін", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, на сайті суду оприлюднено інформацію про те, що суд не задовольнив скаргу кандидата в народні депутати Оксани Юринець, яка також вимагала перерахунку голосів на деяких дільницях виборчого округу №117, де за даними ЦВК переміг кандидат від партії "Голос" Ярослав Рущишин.

Як повідомлялося, за даними ЦВК, в окрузі №119 переміг кандидат від партії "Європейська солідарність" Михайло Бондар, який представляв округ в парламенті VIII скликання. Він випередив свого головного конкурента Ореста Кавецького (партія "Слуга народу") на 140 голосів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА