20:00 03.12.2020

Секретарем Київради обрано Володимира Бондаренка

2 хв читати
Секретарем Київради обрано Володимира Бондаренка

Депутати Київської міської ради в четвер обрали Володимира Бондаренка (партія "УДАР Віталія Кличка") на посаду заступника міського голови - секретаря Київради. Як повідомляє прес служба Київради, кандидатуру Бондаренка підтримали 114 депутатів.

"Я робитиму все для того, щоб міська рада могла стабільно і ефективно працювати. Буду продовжувати справу свого попередника Володимира Прокопіва - робити Київську міську раду відкритою для людей, прозоріше і ближче", - зазначив Бондаренко.

Також новообраний секретар Київради запевнив у своїй об'єктивності і неупередженості під час прийняття рішень і організації роботи Київської міської ради.

"Не дивлячись на те, що я обраний від політичної сили, можу пообіцяти, що буду максимально рівновіддаленим і одночасно близьким до всіх фракцій. Адже секретар Київради - це помічник для кожного депутата в цій сесійній залі, це ефективний менеджер, яким я зобов'язуюсь бути", - наголосив він.

Бондаренко народився 26 січня 1985 року в м.Києві. Має вищу юридичну освіту. Трудову діяльність розпочав у 2003 році технічним працівником середньої школи №61 Шевченківського району міста Києва.

У 2007-2013 був помічником Віталія Кличка в Київській міській раді. У 2012 році під час проведення виборів до парламенту балотувався в народні депутати Верховної Ради України VII скликання від політичної партії "УДАР Віталія Кличка". У 2013-2014 роках був помічником Віталія Кличка у Верховній Раді. З 2014 до 2017 року працював керівником апарату КМДА. Останнім часом був радником мера Києва і секретарем Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

Двоє дітей постраждали внаслідок ворожих ударів по Дергачах - Харківська ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА