12:12 23.06.2021

У Республіканській партії виступають за негайне надання Україні додаткової військової допомоги

1 хв читати
У Республіканській партії виступають за негайне надання Україні додаткової військової допомоги

Заступник голови комітету Палати представників у справах збройних сил Майк Роджерс (Республіканська партія, Алабама) та керівник комітету Палати представників в іноземних справах Майкл Маккол (Республіканська партія, Техас) висловлюють занепокоєння повідомленнями про те, що адміністрація президента США Джо Байдена зупинила надання Україні пакета летального озброєння.

Відповідно до прес-релізу, оприлюдненого на сайті комітету Палати представників у справах збройних сил у середу, республіканці занепокоєні зупиненням надання Києву пакета летального озброєння, сформованого у відповідь на військову ескалацію Росії в Україні та навколо неї цієї весни.

"США не варто чекати, доки Кремль намалює ще які-небудь "територіальні червоні лінії" в Україні, перш ніж направити додаткову військову допомогу Києву. Навпаки, адміністрація має негайно направити цю допомогу летальною зброєю, щоб стримати подальшу агресію Росії. Як свідчать більш ранні рішення про виведення двох американських військових кораблів із Чорного моря під час нарощування військової потужності Росії, скасування критичних санкцій, пов'язаних із будівництвом газопроводу "Північний потік-2", і відкладання зустрічі з президентом України Зеленським до закінчення безрезультатного саміту Байден-Путін минулого тижня, ця адміністрація знову і знову обирає умиротворення Кремля за рахунок України. Це має припинитися", - йдеться в заяві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА