15:05 28.10.2021

"УДАР Віталія Кличка" представив антикризовий план боротьби з епідемією "12 кроків для подолання наслідків епідемії коронавірусу"

2 хв читати
"УДАР Віталія Кличка" представив антикризовий план боротьби з епідемією "12 кроків для подолання наслідків епідемії коронавірусу"

Партія "УДАР Віталія Кличка" представила антикризовий план заходів щодо боротьби з епідемією, пом'якшення соціальних та економічних наслідків коронакризи та відновлення економіки.

Дванадцять кроків для подолання наслідків епідемії коронавірусу розміщено на сайті "УДАРу".

"Чергова хвиля епідемії коронавірусу створює критичне навантаження не лише на медичну систему, але й на економіку України. Потрібно негайно здійснити низку кроків, які допоможуть українським сім'ям та бізнесу подолати кризу та закладуть реальні механізми зростання економіки", - йдеться у заяві партії.

Для протидії епідемії в "УДАРі" пропонують збільшити кількість профільних лікарень та ліжок, обладнаних кисневими точками, і впровадити контроль за виробництвом та постачанням кисню як за об'єктами стратегічного значення.

Потрібно також підвищити доплати медперсоналу, наголошують у партії.

"Вдосконалити перелік адаптивних карантинних обмежень, щоб запобігти загальнонаціональним локдаунам. Забезпечити звичайний режим життєдіяльності для повністю вакцинованих осіб. До кінця року принаймні першою дозою вакцини має бути вакциновано 50% населення, а до початку весни – не менше 70%", - наголошується у плані заходів.

Для підтримки бізнесу необхідно спростити та розширити видачу доступних кредитів і впровадити мораторій на підвищення податків до завершення карантину, вважають в "УДАРі".

Наголошується, що медицина має бути визнана пріоритетним напрямом державних інвестицій, а галузі, які найбільше постраждали від коронакризи, - отримати додаткові інвестиції з держбюджету.

"Експерти "УДАРу" зараз окремо розробляють План дій з економічного розвитку для України. Згодом ми оприлюднимо увесь план та деталізуємо кроки з підтримки бізнесу та забезпечення стійкого економічного зростання для України. Разом ми зможемо зробити Україну сильною!" - зазначають у партії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

Права на логотип МАУ на майданчику СЕТАМ придбав директор Орловської ВЕС

Польща вночі двічі піднімала військову авіацію через російські удари по Україні

27 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА