12:17 09.12.2021

На Донеччині нетверезий чоловік намагався прорватися через український блокпост на автомобілі, правоохоронці застосували вогнепальну зброю

1 хв читати
На Донеччині нетверезий чоловік намагався прорватися через український блокпост на автомобілі, правоохоронці застосували вогнепальну зброю

Військовий наряд Національної гвардії України, який несе службу на одному з блокпостів у Донецькій області, застосував вогнепальну зброю для зупинки та затримання нетверезого чоловіка, який намагався здійснити прорив через блокпост на автомобілі, повідомляє прес-служба Нацгвардії.

"Під час несення служби на стоп-контролі військовий наряд зупинив для перевірки автомобіль Chevrolet. Водій, який був з явними ознаками алкогольного сп’яніння, проігнорував законні вимоги гвардійців щодо огляду та здійснив спробу прориву через блокпост. На попереджувальний постріл у повітря водій не відреагував. У зв’язку з цим для зупинки автомобіля, згідно зі статтею 18 закону України "Про Національну гвардію України", військовослужбовці змушені були застосувати вогнепальну зброю, вистріливши у колеса", - йдеться у повідомленні.

У ньому наголошується, що після зупинки автомобіля правопорушника, яким виявився 39-річний житель Донецької області, затримали.

"Для з'ясування всіх обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу Маріупольського районного управління поліції", - наголошують у НГУ.

Там нагадують, що робота підрозділів Нацгвардії в районі проведення ООС націлена на контрдиверсійні заходи, перевірку транспортних засобів, документів та перевірку осіб за базою розшуку для того, щоб припинити незаконне перевезення зброї, боєприпасів, наркотичних речовин і для виявлення осіб, які порушили закони України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА