17:22 07.12.2022

Посол США відвідала Львівську область

1 хв читати
Посол США відвідала Львівську область

Посол США Бріджит Брінк побувала на Львівщині вперше з часу її призначення главою американської дипломатичної місії в Україні, повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Зустрівся з надзвичайним та повноважним послом США в Україні Бріджит Енн Брінк. Це перший візит пані посла до Львівської області з часу її призначення главою американської дипломатичної місії в Україні. Ознайомив пані посла із ситуацією в енергетичній галузі Львівської області після масованих ракетних ударів Росії по території нашої держави", - написав він у фейсбуці.

Козицький також розповів послу про необхідність облаштування в області місць, де зможуть у належних умовах перебувати люди з уразливих категорій, оскільки соціальні установи області наразі перевантажені.

"Потребуємо підтримки у медичній сфері, адже Львівщина - єдина область, яка щодня приймає евакуаційні потяги, тож кількість населення в області і навантаження на медзаклади зросли в рази. Зважаючи на те, що окупант продовжує прицільно бити по енергетичних об‘єктах, маємо велику потребу у генераторах, теплових гарматах та інших пристроях, які допоможуть пройти цей опалювальний сезон у теплі і на зв‘язку", - наголосив голова ОВА.

У свою чергу посол заявила, що партнерство з Україною дуже важливе для США, тому США готові й надалі підтримувати Україну, скільки це потрібно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Кулеба привітав естонського депутата Крісто Ене Вага, який приїхав до Києва з Таллінна на велосипеді

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА