07:11 02.10.2023

Окупанти досі не можуть укомплектувати фейкові органи влади в Україні

1 хв читати

Російським окупантам досі не вдається укомплектувати свої фейкові органи влади на окупованих територіях України, повідомляє Центр національного спротиву.

У зв'язку з неможливістю укомплектувати фейкову "владу" на окупованих територіях України, росіяни продовжують звозити в Україну заробітчан із Російської Федерації.

Зокрема, до тимчасово окупованого Бердянська з Амурської області РФ був відправлений "гастролер" для очолення "слідчого комітету" в місті. Черговим каральним органом окупантів керуватиме Михайло Олійник із російського міста Райчихінськ.

Якщо практика ставити "керівника" з органів РФ для окупантів свідома, то рядовий склад росіяни хотіли набрати на місяцях.

Однак окупаційні адміністрації не можуть знайти достатню кількість колаборантів, тож змушені продовжити системну практику відряджень працівників з території РФ на окуповані території України.

"Опір місцевих ускладнює життя росіянам, насамперед місцевим гауляйтерам, які системно отримують догани з Кремля за незаповнення підрозділів", - пояснили в Центрі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА