14:41 03.10.2023

Ексзаступник глави ОП Тимошенко заявив, що всі претензії НАЗК спростовано в суді, і він готовий "виходити з тиші"

2 хв читати
Ексзаступник глави ОП Тимошенко заявив, що всі претензії НАЗК спростовано в суді, і він готовий "виходити з тиші"

Ексзаступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко заявив, що всі претензії до нього Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) було спростовано в судовому порядку.

"Днями минуло вісім місяців з часу мого звільнення з Офісу президента. Тоді я вирішив піти, щоб не наражати на інформаційні атаки команду та президента... Відповідати на закиди, які тоді були, вирішив у цивілізований спосіб та в законному порядку. Днями в суді було спростовано всі наявні претензії НАЗК щодо мене", - написав він у Телеграм-каналі у вівторок.

Тимошенко також повідомив, що наразі перебуває в Україні, в Києві. "Нікуди не виїжджав і не виїжджаю. Мій син пішов у перший клас. Моя кохана дружина далі розвиває найкрутішу кіношколу в Україні. Вдячний сім'ї, усім хто був і є поруч, а також всім хто проявився з іншого боку. Висновки зробив", - написав він.

"Час виходити з тиші", - підсумував Тимошенко.

Як повідомлялося, Печерський райсуд Києва не знайшов у діях ексзаступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка адміністративних порушень. Це закріплено відповідною постановою суду, оприлюдненою 25 вересня 2023 року.

У липні НАЗК заявило, що під час роботи на посаді заступника керівника Офісу президента Тимошенко підписав лист для Державної прикордонної служби України з проханням надати дозвіл на виїзд за кордон своєму підлеглому нібито для службового відрядження. Однак працівники НАЗК зазначали, що справжньою метою виїзду підлеглого був особистий інтерес самого Тимошенка, а саме оформлення віз собі та своєму сину.

Крім того, у НАЗК вважали, що впродовж 2022 року Тимошенко три рази безоплатно проживав у готельному комплексі Emili Resort, два з яких - разом із дружиною та сином. Ексчиновник не зміг підтвердити факту оплати за проживання на понад 45 тис. грн. Окрім цього, Тимошенко влітку 2022 року отримав безоплатні послуги з прокату авто Porsche Taycan на суму 122 тис. грн.

На підставі зазначених фактів НАЗК склало та скерувало до суду протокол про адміністративні правопорушення щодо ексзаступника глави ОП.

Джерело: https://t.me/tymoshenko_kyrylo/3536

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найближчими днями в Україні трохи потеплішає, місцями пройдуть короткочасні дощі

Шмигаль ознайомився з процесом зведення фортифікацій на кордоні з Білоруссю у Волинській області

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА