19:10 09.11.2023

Відбулась 23-а церемонія нагородження щорічного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України "Панацея"

3 хв читати

7-го листопада 2023 року в Українському домі відбулась 23-а (та перша з початку повномасштабного вторгнення) церемонія нагородження щорічного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея», ведучим якої став відомий телеведучий Тимур Мирошніченко.

24-го лютого 2022 року, безсумнівно, почався новий відлік, новий розділ в історії конкурсу та фармацевтичної галузі України, тож цьогорічна церемонія відрізнялась від попередніх, відповідаючи новим умовам і викликам сьогодення. Цього року організатори конкурсу відзначили компанії й особистості, що стали взірцем мужності та незламності, яка здивувала людей з усього світу, змусивши їх подивитись на доброчинність, життєстійкість і на самих українців під іншим кутом.

Почесна пам’ятна відзнака “ФармФронт”, що зроблена з уламків “аналоговнєтной” балістичної ракети “Кинджал”, що була збита над Києвом, була вручена компаніям “Дарниця”, “Аcino”, “Кусум”, « Інтерхім»,  “Фармак”, “БаДМ”, “Дельта Медікал”, “Ново-Нордіск”, а також Національному Фармацевтичному Університету, польскій фундації “Медична солідарність” та волонтерці, засновниці фонду “ФармРух”, маркетинг-директорці мережі аптек “9-1-1” Юлії Клименюк.

Аби зберегти пам’ять про трагічну главу новітньої історії фармгалузі України, приклади героїзму, стійкості та незламності, організатори конкурсу “Панацея” проанонсували вихід спеціального фото-альбому “ФармФронт. Незламні”, що вийде з друку вже в грудні.

Окрім підведення підсумків року, відзначення та нагородження переможців, разом з аукціонним домом “Дукат” організатори конкурсу провели благодійний аукціон, де лотами стали картини сучасних українських художників (22 роботи), а також футболка Superhumans з підписом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Виручені кошти будуть спрямовані на відновлення постраждалих від російської агресії у центрі “Суперхьюманс”, який безкоштовно надає медичні послуги з протезування та реабілітації військових і цивільних, що втратили кінцівки під час війни.

 

Цього вечора було вручено 25 статуеток “Панацея-2023” найкращим серед кращих у фармацевтичній галузі. України. Лауреатів визначали на основі даних аналітичних партнерів конкурсу – компаній Бізнес-кредит, SMD та IQVIA.

Компанією року серед вітчизняних виробників стало підприємство «Фармак». Нагороду серед іноземних виробників отримала компанія «Аcino». А кращою компанією-виробником інноваційних ліків стала компанія MSD.

За унікальний для України проєкт, компаундинг-центр, що надає весь спектр онкофармацевтичних продуктів і послуг (персоналізований підбір, індивідуальне виготовлення і при необхідності доставка протипухлинних препаратів з широкого асортименту діючих речовин) було відзначено центр персоналізованої фармації Хемотека.

Під час церемонії також були відзначені препарати у рецептурній та безрецептурній группах.

Переможцями у номінації “Препарат року. Серед безрецептурних лікарських засобів” стали:

– АМІКСИН, компанія Інтерхім;

– АЦЦ, компанія Сандоз;

– БЕПАНТЕН, компанія Байер;

– ЕКЗОДЕРИЛ, компанія Сандоз;

– РЕГІДРОН, компанія Оріон;

– РЕЛІФ, компанія Байер;

– ТАНТУМ ВЕРДЕ, компанія Ділео Фарма;

Переможцями у номінації “Препарат року. Серед рецептурних лікарських засобів” стали:

– ДІФОРС, компанія Аcino;

– ЗОЛОФТ, компанія Віатріс;

– ЛЕВАНА, компанія Інтерхім;

– МОВЕКС, компанія MовіХелс;

– НЕЙРОКОБАЛ, компанія Кусум;

– СЕРМІОН, компанія Віатріс;

– СЕРРАТА, компанія Кусум;

– ТРИТТІКО, компанія Делео Фарма.

У номінації “Препарат Року. Динамічний Лідер» статуеткою «Панацея» було відзначено препарат ВІТАПРОСТ від компанії Штада.

Серед БАДів були відзначені препарати ПРОБАМ компанії «Baum Pharm», САХНІЛ компанії Кусум, СУПРАДИН компанії Байер, ФОЛІО компанії Новалік фарм.

За 30 років сумлінної праці українського представництва «Панацеєю» було відзначено міжнародну компанію Берлін-Хемі-Менаріні.

Особливу атмосферу церемонії створювали артисти Національного академічного оркестру народних інструментів НАОНІ, Марта Адамчук та гурт «Probass&Hardi».

Інтерфакс-Україна - інформаційний партнер

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА