10:15 15.04.2024

Глави Мінфіну та НБУ вирушили до Вашингтона для участі у Весняних зборах МВФ і СБ

1 хв читати
Глави Мінфіну та НБУ вирушили до Вашингтона для участі у Весняних зборах МВФ і СБ

Міністр фінансів Сергій Марченко та голова Національного банку України Андрій Пишний вирушили з робочим візитом до Вашингтона для роботи на Весняних зборах Міжнародного валютного фонду (МВФ) і Групи Світового банку, які відбудуться 15-20 квітня.

Як повідомив НБУ у фейсбуці, вони візьмуть участь у пленарному засіданні Міжнародного валютно-фінансового комітету, зустрічах регіональних груп держав-членів МВФ і Світового банку, до яких належить Україна, міністерському круглому столі щодо підтримки України та інших заходах.

Крім того, уточнив НБУ, у Вашингтоні відбудуться конференція "Україна: Переосмислення. Інновації. Прорив" і партнерський форум Україна-США. Крім того, програма візиту передбачає участь керівництва НБУ в низці круглих столів, семінарів для інвесторів.

Заплановані також окремі двосторонні зустрічі з керівництвом МВФ, Світового банку, Європейської комісії, Європейського центрального банку, інших центробанків та інших міжнародних партнерів.

Представники НБУ обговорюватимуть виконання положень Програми за механізмом розширеного фінансування з МВФ та перебіг підготовки до її четвертого перегляду, перспективи економічного відновлення України та необхідні для цього складові, роль і можливості фінансового сектору.

Зазначено, що на порядку денному буде також питання посилення санкційного тиску проти Росії та доступу України до знерухомлених суверенних активів РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

Правоохоронець із Запоріжжя вимагав у військового хабаря за непритягнення до відповідальності за ДТП, у якій той не був винен

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА