Вибори

Кива: В українського народу є сила змінити ситуацію в країні і влада цього боїться

Чинна влада боїться акцій протесту, тому, що в українського народу є сила змінити ситуацію в країні, заявив лідер Соціалістичної партії України Ілля Кива.

"Влада боїться народних рухів. Ми проходили революції і знаємо, яка реально сила є у народу. Якщо я відчую, що майбутнє моєї країни хтось вкрав, я вийду на вулицю і буду боротися. І там мені точно немає рівних. Я буду відстоювати інтереси майбутнього наших дітей", - сказав він в ефірі телеканалу "НАШ", повідомляє прес-служба СПУ.

Водночас, за словами І.Киви, на сьогодні існує кілька організацій, які проводять вуличні акції за політичним замовленням, їх діяльність не варто сприймати, як народний протест.

"Вулиця - це точно не є ситуацією, яка контролюється окремими політичними або силовими структурами, або політиками. Справжній вуличний протест неможливо ні спрогнозувати, ні проконтролювати. Це та сила, яка дійсно може змінити (ситуацію в країні - ред.) і змінює", - зазначив політик.

При цьому він підкреслив: "Завжди було і завжди буде так, що політика коригується вулицею. І сьогоднішня влада цього шалено боїться - будь-яких проявів вуличної активності".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ