12:09 01.10.2012

Депутати-опозиціонери вимагають скасування законопроекту про наклеп

1 хв читати

Опозиційні фракції парламенту вимагають скасувати прийняття в першому читанні законопроекту про наклеп.

"Я хотів би звернути увагу на те, що відбувається біля стін Верховної Ради зранку (протести - ІФ). Ми від фракції вимагаємо скасувати законопроект (про наклеп - ІФ), який було прийнято у Верховній Раді", - сказав лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін на засіданні погоджувальної ради в понеділок.

"Не треба брехати й обманювати свій народ. Потрібно чесно сказати: так, ми хотіли наїхати на свободу слова і внесли цей законопроект, проголосували, а тепер для того, щоб трохи погратися у передвиборні ігри, ми, можливо, завтра або ще коли-небудь покажемо, що хочемо зняти або ліквідувати (цей законопроект - ІФ)", - прокоментував А.Кожем'якін позицію регіоналів, які голосували за прийняття цього проекту закону, а тепер критикують його і заявляють, що відкликатимуть документ.

У свою чергу лідер фракції "НУ-НС" Микола Мартиненко підтримав позицію свого колеги.

"Насамперед хочу заявити про вимогу фракції щодо скасування прийнятого в першому читанні скандального законопроекту про наклеп, яким влада намагається закрити рота суспільству", - сказав він.

М.Мартиненко запропонував заслухати голову комітету з питань свободи слова та інформації Юрія Стеця, який запропонує процедуру розгляду питання про скасування цього законопроекту, а також заслухати позицію щодо законопроекту лідерів усіх фракцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА