11:15 08.10.2012

Льодовий палац у Севастополi вiдкриється через 1,5-2 мiсяцi

1 хв читати

Льодовий палац, який будують у Севастополi, через 1,5-2 мiсяцi здадуть в експлуатацiю, прогнозує президент Федерацiї хокею в Севастополi, народний депутат України Вадим Колеснiченко (фракцiя Партiї регiонiв).

"Протягом двох тижнiв балки будуть виставленi, пiсля чого можна буде займатися дахом. Якщо все продовжуватиметься в такому ж ритмiчному темпi, то через пiвтора-два мiсяцi нашi дiти зможуть займатися. Завдання дуже серйозне", - сказав вiн журналiстам пiсля вiдвiдування будiвельного майданчика .

За словами нардепа, будiвництво могло б завершитися ранiше, проте, з урахуванням сейсмiчних особливостей мiста i нових прорахункiв конструкцiй, робота затягнулася.

Вiн також повiдомив, що бюджет проекту становить понад 40 млн грн за рахунок державного фiнансування. "Мiсто видiлило загалом близько 4 млн грн на винос комунiкацiй, а все iнше - близько 40 млн - видiлено центральним бюджетом України на програму "Хокей України", - уточнив президент Федерацiї хокею в Севастополi.

В.Колеснiченко розповiв, що в Льодовому палацi передбачено розширення арени, оскiльки запускатимуть шорт-трек, керлiнг, фiгурне катання та хокей.

Ранiше, розповiдаючи про термiни завершення будiвництва Льодового палацу в Севастополi, В.Колеснiченко називав кiнець жовтня.

Будiвельнi роботи розпочалися в травнi 2012 року. Заплановано, що Льодовий палац увiйде в спортивний комплекс разом iз реконструйованим футбольним стадiоном з легкоатлетичними дорiжками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА