11:30 11.10.2012

На Миколаївщині 8 людей отруїлися грибами

1 хв читати

У середу до обласної дитячої лікарні м. Миколаєва та центральної районної лікарні м. Первомайська госпіталізовано вісьмох людей, зокрема трьох дітей, із попереднім діагнозом "отруєння токсинами грибів".

Як повідомляє прес-служба Міністерства надзвичайних ситуацій, стан госпіталізованих - тяжкий і середнього ступеня тяжкості.

Згідно з повідомленням територіального управління МНС у Миколаївській області, всі постраждалі - родичі, жителі с. Кам’яний Міст Первомайського району - 9 жовтня споживали дикорослі гриби.

"Наразі 33-річну жінку та трьох її дітей госпіталізовано до обласної дитячої лікарні міста Миколаєва. Ще четверо членів сім'ї - жінка, 1959 року народження, чоловіки, 1954-го, 1977-го, 1988 років народження відповідно, - перебувають у реанімаційному відділенні центральної районної лікарні Первомайського району", - зазначено в повідомленні ТУ МНС.

Співробітники лабораторії Первомайської центральної районної лікарні взяли в потерпілих проби для дослідження та встановлення остаточного діагнозу. Подробиці та причини отруєння постраждалих встановлюють.

Подія перебуває на контролі ТУ МНС у Миколаївській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА