12:00 12.10.2012

Суркіс чекає на Блохіна на тренерській лавці на матчі з "Металістом" 20 жовтня

2 хв читати
Суркіс чекає на Блохіна на тренерській лавці на матчі з "Металістом" 20 жовтня

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс чекає на повернення головного тренера Олега Блохіна до матчу 12-го туру чемпіонату України проти "Металіста", який відбудеться 20 жовтня.

"Я думаю, завтра ми з ним разом подивимося футбол. Я поспостерігаю, як він реагує на багато речей, ми поговоримо з лікарями й вирішимо. Він іще не знає про те, що я намагатимуся переконати їх, що йому треба їхати до своїх двох прекрасних дочок. До речі, старша вчора його провідала. Рідні стіни краще допомагають, ніж лікарняні. Він швидше одужає, а 20-го числа, якщо нічого не станеться неординарного, ми на нього чекаємо на тренерській лавці в грі з "Металістом", - сказав він прес-службі клубу в четвер.

"Я не маю права коментувати рішення лікарів щодо того, що Олег Володимирович поки що не може тренувати команду. Але він буде в колективі, даватиме необхідні установки. Є велика різниця між тим, коли в Блохіна відключений телефон, і немає ніякої можливості проконсультуватися, і коли він просто не їздить на виїзні матчі, перебуваючи на базі", - наголосив І.Суркіс.

За його словами, після аналізу календаря в "Динамо" дійшли висновку, що О.Блохін не буде присутній лише на кількох іграх до кінця чемпіонату. "Згідно з медичними рекомендаціями певний час він не повинен літати. Хоча, можливо, лікарі зроблять виняток для останнього виїзного матчу із загребським "Динамо". Я сподіваюся, ми з цим упораємося", - сказав президент столичного клубу.

І.Суркіс зазначив, що О.Блохін вже працює прямо з лікарні, проводить консультації, О.Михайличенко, котрий керує його командою за його відсутності, відвідує його щодня. "Я був позавчора і поїду сьогодні. Словом, ми перебуваємо в постійному контакті. Те, що Олег Володимирович на 99,9% повернеться у футбол - це заслуга українських лікарів, які ставлять його на ноги. Тому що коли ми дізналися про цей страшний діагноз, не знали, чи повернеться він узагалі у футбол", - заявив він.

Як повідомлялося, 5 жовтня головний тренер київського "Динамо" О.Блохін відчув нездужання, його госпіталізували з гіпертонічним кризом. 6 жовтня його успішно прооперували в київській клініці "Борис" після виявлення в нього тромбозу лівої сонної артерії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА